header 2d def

Kuipmat

Kuipmat
€ 3.00
Voorraad: onbeperkt
Maat
Aantal
De kuipmat is een half open verstopplek of slaapplek voor uw huisdier. De mat vormt als het ware een kuip waar uw huisdier heerlijk in kan liggen met het idee dat het zichzelf verstopt. De kuip is ongeveer 3 a 4 cm diep. Van boven is de kuip open, zodat het niet te warm ligt. Een heerlijk plekje voor dieren die zich lekker op willen rollen als ze slapen en een steuntje in de rug willen hebben. Aan de kuipmat zitten 4 ophanglussen. U kunt ervoor kiezen om ieder lusje apart te bevestigen zodat de kuipmat open is van boven. Ook kunt u de 4 lusjes door één ophanghaak te halen om een meer beschutte ligplek voor uw dier te creeëren, wel is het dan wat moeilijker voor uw dier om in de kuipmat te komen.

De Kuipmat is verkrijgbaar in de maten:
S Muis
M Hamster
L - Deze mat heeft een bodem van ongeveer 24 x 24 cm en ongeveer 13 cm hoog. Deze maat is geschikt voor volwassen ratjes, rittens, frettenpups of kleine fretjes.
XL Fret

Deze hangmat wordt op bestelling gemaakt en heeft een levertijd van ongeveer 14 dagen na betaling. Kies bij stofkeuze uw stof voor deze hangmat.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie


Copyright Rodent Dreams 2013/2015 - KvK Nr: 59958995 -webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN