header 2d def

PlateauMat & PlateauKussen voor Ferplast Plateaus - zonder en met Inkruip

PlateauMat & PlateauKussen voor Ferplast Plateaus - zonder en met Inkruip
PlateauMat & PlateauKussen voor Ferplast Plateaus - zonder en met Inkruip
PlateauMat & PlateauKussen voor Ferplast Plateaus - zonder en met Inkruip
€ 4.50
Voorraad: onbeperkt
Maak uw keuze
Aantal
We hebben besloten deze artikelen in ons assortiment op te nemen omdat er vraag van klanten naar is. We weten dat wij niet de eersten zijn die deze artikelen voeren, maar springen waar mogelijk graag in op de vragen & wensen van onze klanten.

De plateauMat is een Mat van 2 lagen stof die op het plateau komt te liggen en die vastgezet kan worden met behulp van de touwtjes aan de tralies van de kooi. Ook zit er aan de voorkant een lus die precies door één van de gaatjes van het plateau gehaald kan worden om daar met een knijpklemmetje (niet bijgeleverd) of bijv een stukje ijzerdraad of touw vastgezet te worden. Dit ter voorkoming dat uw huisdier onder de mat kruipt.
De PlateauMat is er ook in de versie met Inkruip. Dit is hetzelfde princiepe als bovengenoemd, alleen zit er dan een extra laag bovenop waar uw huisdier lekker onder kan kruipen (zie foto).

Het PlateauKussen en het PlateauKussen met Inkruip zijn in principe gelijk aan de PlateauMat, alleen zitten er dan tussen de 2 lagen stof die rechtstreeks op het plateau komen te liggen een extra vullingslaag zodat uw dier extra zacht kan liggen. Voor de vullingslaag hebben bij gekozen voor extra fleece-laagjes, omdat dit veilig is voor uw dier.

De PlateaMat en PlateauKussen zijn verkrijgbaar in één maat, die uiteraard precies op het Ferplast plateau past. Dit is ook te zien op de foto's, waar op een aantal foto's een roze plateau onder de artikelen ligt. Foto's van het Plateaukussen volgen nog.

Maak uw keuze voor het juiste artikel in de keuzelijst.
Bij stofkeuze kunt u de stoffen kiezen, het is mogelijk om te kiezen uit een combinatie van Katoen of Bont met Fleece, of vollig Fleece (2 kleuren is mogelijk, verduidelijk dit dan aub in het 'Opmerkingen' veld).

Momenteel worden deze artikelen alleen op bestelling gemaakt en hebben deze artikelen een levertijd van ongeveer 14 dagen na betaling.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie


Copyright Rodent Dreams 2013/2015 - KvK Nr: 59958995 -webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN