header 2d def

Algemene Voorwaarden


Algemeen
Door een bestelling bij ons te plaatsen gaat u automatisch accoord met de Algemene Voorwaarden van Rodent Dreams.
De Algemene Voorwaarden mogen ten aller tijden door Rodent Dreams gewijzigd worden, wel is Rodent Dreams verplicht de laatste wijzigingsdatum aan te geven onderaan de Algemene Voorwaarden.
Rodent Dreams zal in deze Algemene Voorwaarden verder omschreven worden als wij, ons, onze.
Rodent Dreams staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 59958995. Door onze registratie als kleine ondernemer mogen wij geen btw heffen over onze producten. U betaald bij ons dus geen btw.1.0 Producten
Wij doen onze uiterste best om onze producten zo goed mogelijk te omschrijven en duidelijke foto's op de site te zetten.
Desondanks kan het voorkomen dat een product afwijkt van de foto. Als u graag meer informatie wilt,
kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen altijd extra foto's maken als u dat wilt.
Natuurlijk is het ook mogelijk om onze producten eerst te komen bekijken, voordat u een bestelling plaatst.
Als het product zodanig afwijkt dat u er niet tevreden over bent, mag u het product altijd aan ons retourneren. Zie voor de voorwaarden het kopje 'Ruilen en Retourneren'.
Onze producten zijn met de hand gemaakt dus kleine naai en steekfoutjes zijn mogelijk. Wij controleren onze producten voor verzenden goed op gaten in de naad en stof en dat de lusjes goed vast zitten. Lusjes, hoeken en plaatsen waar kracht op kan komen te staan worden extra verstevigd. Mocht u desondanks een grote fout ontdekken bij ontvangst van uw bestelling, neem dan svp zo spoedig mogelijk contact met ons op voor een oplossing. Wij zullen altijd een foto vragen van het gebrek aan uw product waarop het gebrek duidelijk zichtbaar is
.


1.1 Producten speciaal voor u gemaakt
Als u producten zelf samen stelt, worden deze speciaal voor u gemaakt. Dit houdt in dat het product niet geruild of geretourneerd kan worden. Mocht er iets mis zijn met het product kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zie het kopje 'Ruilen en Retourneren'.
Voor producten die speciaal voor u gemaakt worden staat een levertijd van 14 dagen na betaling.2.0 Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van onze producten. Gebruik de producten daarom ook verantwoord. Zorg ten aller tijden dat uw dier makkelijk in en uit de hangmat kan klimmen.


3.0 Betaling en verzending
Er zijn bij ons twee mogelijkheden om te betalen, namelijk vooruitbetaling of contant betalen bij persoonlijk ophalen.
Als u kiest voor vooruitbetaling en verzending, versturen wij uw bestelling nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Als u producten kiest uit onze voorraad, versturen wij de producten binnen vijf werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen. Als u producten kiest die wij voor u gaan maken, is deze levertijd ongeveer twee weken. Mocht de bestelling vertraagd zijn door bijvoorbeeld ziekte of vakantie dat wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
De tijd die de bezorger nodig heeft wordt niet bij onze levertijd gerekend, dit is doorgaans 1 a 2 werkdagen, afhankelijk van de verzendwijze.
U ontvangt altijd een email als uw bestelling verzonden is.
Bestelling ophalen gebeurd op afspraak. Mocht u kiezen voor afhalen dan nemen wij contact met u op om datum en tijd af te spreken. Alleen als u de bestelling persoonlijk ophaalt, is het mogelijk de bestelling bij levering te betalen.
Het verzenden is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadiging tijdens transport of het
zoekraken van pakketjes. Natuurlijk zullen we u niet in de kou laten staan mocht dit gebeuren, maar samen
met u op zoek gaan naar een passende oplossing.
Het doorgeven van de juiste persoons- en adresgegevens is uw eigen verantwoordelijkheid.
Als een pakketje niet bezorgd kan worden en naar ons wordt teruggestuurd omdat de adresgegevens niet kloppen, zijn de 'verloren' verzendkosten voor uw eigen rekening. Uiteraard willen we het pakketje opnieuw versturen - naar het juiste adres - mits u opnieuw de verzendkosten betaald. Controleer daarom goed of u de juiste gegevens invult!
Als het pakketje om andere redenen niet kan worden bezorgd, zullen de extra verzendkosten voor het opnieuw proberen in de meeste gevallen voor u zijn. Mocht het een duidelijke fout van de vervoerder zijn, zullen wij de extra verzendkosten met u delen. Zowel u als wij houden hierbij het recht om te besluiten het
pakketje niet opnieuw te versturen. In dat geval krijgt u de betaling (met aftrek van de verzendkosten) teruggestort.3.1 Verzendkosten
Wij gaan er altijd van uit bij verzending dat dit via pakketpost gaat, de kosten zijn de tarieven de pakketdiensten hanteren. U vind deze tarieven onder het kopje 'Verzendopties' op onze Website. Mocht uw pakket kleiner zijn en toch via brievenbuspost verstuurd kunnen worden dan krijgt u het verschil van de verzendkosten terug gestort op uw rekening.
Bij bestellingen vanaf €50,- zijn de verzendkosten voor onze rekening. Ruilen en retourneren vallen dan wel onder uw eigen kosten. Actie artikelen en bepaalde aanbiedingen tellen niet mee om aan gratis verzending te komen, dit wordt duidelijk bij de betreffende aanbiedingen vermeld.4.0 Uitverkocht
Ondanks dat wij grote zorg aan onze website besteden, kan het in geval van meedere bestellingen voorkomen dat een product voortijdig is uitverkocht. Wij zullen u hier tijdig van op de hoogte stellen en indien mogelijk de nieuwe levertijd aangeven. Als u niet accoord gaat met de nieuwe levertijd zal het aankoopbedrag (van het uitverkochte product) teruggestort worden.


5.0 Ruilen en retourneren
Het is altijd mogelijk om artikelen te ruilen of te retourneren, mits de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn.
U heeft een bedenktijd van 14 dagen. Neem altijd eerst contact met ons op. Daarna kunt u de artikelen aan ons terugsturen, de verzendkosten voor het terugsturen zijn geheel voor uw eigen rekening (tenzij het om productie fouten gaat).
Als wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen, zullen we u in geval van retournering het betaalde bedrag (na aftrek van de verzendkosten) terugbetalen.
In het geval van ruilen zullen we u de nieuwe artikelen toesturen nadat we een eventuele bijbetaling hebben ontvangen.
De nieuwe verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Als u artikelen persoonlijk komt ophalen of terugbrengen is het retourneren en ruilen uiteraard kosteloos.6.0 Privacy
De persoonlijke gegevens (zoals uw naam en adres) die u ons geeft, gebruiken wij enkel voor het maken van de factuur en het verzenden. Wij geven uw gegevens nooit door aan derden.
Ook uw e-mail adres voor de nieuwsbrief geven wij niet door aan derden.
Wij maken foto's van bestellingen als ze klaar zijn, voordat ze ingepakt worden voor u. Wij hebben het recht deze op onze website en facebook pagina te gebruiken en te gebruiken voor reclame doeleinden. Hierbij vernoemen we vaak de voornaam van de klant. Wilt u niet dat uw naam genoemd wordt, geeft u dit dan aub bij ons aan, we willen hier namelijk graag zorgvuldig mee omgaan.7.0 Namaken
Een aantal van onze producten zijn, door onszelf bedacht en enkel bij ons te koop.
Het is niet toegestaan deze producten voor verkoop doeleinden na te maken.8.0 Wasvoorschrift
Onze stoffen producten kunnen gewassen worden, op een temperatuur van maximaal 40 graden. Gebruik een geschikt wasmiddel voor de kleur en stof van het product. Het product niet drogen in een wasdroger hier zijn de stoffen die wij gebruiken niet geschikt voor. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan na het wassen van uw product.

 
Laatste wijziging Algemene Voorwaarden d.d. 30-06-2020


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN