header 2d def

Informatie

Bestellen uit voorraad
Op onze website staan een aantal artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, deze zijn terug te vinden onder de kopjes 'Hangmatjes op voorraad' en 'Overige Artikelen'. Let er goed op dat u het juiste artikel selecteert als u een keuzemogelijkhied heeft. Doorgaans zullen deze artikelen binnen 2 werkdagen na betalingsontvangst naar u verzonden worden.


Bestellen met stofkeuze
Ook is het mogelijk artikelen te bestellen en zelf de stoffen te kiezen, deze artikelen vind u terug onder het kopje 'Hangmatjes op bestelling. Deze artikelen worden speciaal voor u gemaakten hebben een levertijd van ongeveer 14 dagen na betalingsontvangst. U besteld de artikelen die u wilt hebben en gaat daarna naar 'Stofkeuze' om te kiezen welke stofjes u wilt.
Besteld u meerdere artikelen en wilt u verschillende stofjes, type dan als u de stofjes gekozen heeft verderop in uw bestelling bij 'Opmerkingen' welk artikel u in welke stofcombinatie wilt hebben.Staat wat u zoekt er niet bij?
Zoekt u een matje, huisje etc wat niet op de website staat? Stuur een email naar rodentdreams@live.nl waarin u uitlegt wat u zoekt en vraag naar de mogelijkheden en kosten!


Wasvoorschrift
Onze stoffen producten kunnen gewassen worden, op een temperatuur van maximaal 40 graden. Gebruik een geschikt wasmiddel voor de kleur en stof van het product. Het product niet drogen in een wasdroger hier zijn de stoffen die wij gebruiken niet geschikt voor. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan na het wassen van uw product.


Is er iets niet goed?
Vertel het ons alstublieft! Onze producten zijn met de hand gemaakt dus kleine naai en steekfoutjes zijn mogelijk. Wij controleren onze producten voor verzenden goed op gaten in de naad en stof en dat de lusjes goed vast zitten. Lusjes, hoeken en plaatsen waar kracht op kan komen te staan worden extra verstevigd. Mocht u desondanks een grote fout ontdekken bij ontvangst van uw bestelling, neem dan svp zo spoedig mogelijk contact met ons op voor een oplossing. Wij zullen altijd een foto vragen van het gebrek aan uw product waarop het gebrek duidelijk zichtbaar is.


Ruilen en retourneren *
Het is altijd mogelijk om artikelen te ruilen of te retourneren, mits de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn.
U heeft een bedenktijd van 14 dagen. Neem altijd eerst contact met ons op. Daarna kunt u de artikelen aan ons terugsturen, de verzendkosten voor het terugsturen zijn geheel voor uw eigen rekening (tenzij het om productie fouten gaat).
Als wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen, zullen we u in geval van retournering het betaalde bedrag (na aftrek van de verzendkosten) terugbetalen.
In het geval van ruilen zullen we u de nieuwe artikelen toesturen nadat we een eventuele bijbetaling hebben ontvangen.
De nieuwe verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Als u artikelen persoonlijk komt ophalen of terugbrengen is het retourneren en ruilen uiteraard kosteloos.

* Artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

 


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN