header 2d def

RattenOpvang Leusden
Sinds November 2014 steunt Rodent Dreams Ratten Opvang Leusden.

We houden steeds verschillende acties en doneren het geld wat we hiermee ophalen, op beurzen staat er een spaarpot om te kunnen doneren en verkopen we gehaakte ratjes ten goede van de opvang, of we doneren artikelen. Dit alles met behulp van onze klanten, maar natuurlijk dragen wij steeds als Rodent Dreams ook ons eigen steentje bij!
Het geld wat we ophalen en doneren, wordt besteed aan dierenartskosten van de opvangertjes en Ineke is hier heel erg blij mee.
Tot nu toe (17 maart 2016) hebben we al een mooi bedrag over kunnen maken, ruim € ...,.. en hebben we twee keer een mooi pakket met artikelen kunnen laten bezorgen!

Hieronder vind u meer informatie over Ratten Opvang Leusden:

 

Hallo, ik ben Ineke. Ik ben geboren in 1957 en run al heel wat jaartjes Rattenopvang Leusden.Gek eigenlijk als je bedenkt dat ik tijdens mijn eerste ontmoeting met tamme ratten helemaal niet zo enthousiast was. Die staarten vond ik maar niks. Sinds onze 4 tamme ratjes in 1998 in huis kwamen is de liefde vanzelf gegroeid. Mijn kinderen wilden graag ratjes en mijn man vond ze ook leuk. Dus eerst informatie opgezocht via een boekje uit de bibliotheek. Ratjes bij een rattery gereserveerd en een grote kooi besteld bij de dierenwinkel. Ik wist toen nog niet van het bestaan van een rattenopvang.

Omdat ik in die tijd ook op de dierenambulance reed als vrijwilliger, bleef het niet lang bij slechts 4 ratjes als huisdier. Er was voor gevonden ratjes nergens een opvangadres en tsja, dan bied je je toch aan als er weer eens zo’n zielig exemplaar op straat gevonden wordt. Natuurlijk was het toen niet de bedoeling om zo grootschalig ratjes op te vangen, maar alle gedumpte ratjes zelf houden kon op een gegeven moment niet meer en dan ga je toch ook herplaatsen. Daarbij komt automatisch ook dat mensen je weten te vinden als rattenliefhebber en dan komen er vanzelf de eersten die afstand willen doen.

Het grootste aantal ratjes die in de opvang zaten was ruim over de 100. Het varieert per week hoeveel opvangers er zijn, maar beneden de 30 komt het eigenlijk nooit. Er zitten ook altijd een flink aantal niet plaatsbare ratjes. Bijna 12 jaar is het hier een komen en gaan van opvangratjes. Hoewel het enorm veel tijd en geld kost, en ook emotioneel best zwaar is run ik de opvang nog met liefde.

Opvang naam: Rattenopvang Leusden
Naam eigenaar: Ineke
Locatie: Leusden
Provincie: Utrecht
Email: ineke_arts@hotmail.com
Telefoonnummer: 033-4321227
Website:
http://www.rattenland.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/groups/101500519928558/?fref=ts
Webshop:
http://friemelsfrunniks.nl/
 

U kunt op 
http://ratteries.nl/opvang/rattenopvang-leusden/ kijken voor reviews over RattenOpvang Leusden! 


 

Copyright Rodent Dreams 2013/2015 - KvK Nr: 59958995 -webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN